PROJECT” IK ZIE, IK ZIE….

Op 3 September heeft de startbijeenkomst plaats gevonden voor het project < Ik zie, ik zie…. in `t Blauwborgje.vrouw-tekening

Een project waarin, in de maanden September en Oktober 2014, een aantal cliënten van het `t Blauwborgje wordt geportretteerd door studenten van de kunstacademie Minerva Groningen.

De studenten worden begeleid door de beeldend kunstenaar Herman van Hoogdalem en het project is onderdeel van het lectoraat Image in Context van dr Anke Coumans.

Het betreft een onderwijs en onderzoekproject waarin studenten op zoek gaan naar de context en betekenis van het portretteren van de demente medemens.

In het project zal zorgvuldig gewerkt worden, er zullen vooral veel vragen gesteld kunnen worden en de interactie tussen kunstenaar, geportretteerde, familie en verzorgers is een wezenlijk onderdeel van het project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>