Stem op Janke voor Hulp van het jaar 2015

Stem op deze kanjer, omdat ze altijd extra inspanningen doet. Janke zorgt altijd goed voor onze familieleden of bekenden in Blauwborgje.  Stemmen kan op de website :

http://www.hulpvanhetjaar.nl/janke-vissia/

Een gedachte over “Stem op Janke voor Hulp van het jaar 2015

  1. Deze kanjer brengt de goede basiszorg voor dementerenden zeer goed in de praktijk
    Haar visie zou overal nagevolgd moeten worden. Zij werkt met haar hele hart, observeert de bewoners, kijkt wat ze nodig hebben om zich veilig en op hun gemak te voelen. Zij vindt het zeer belangrijk dat ook familieleden een grote inbreng hebben in de verzorging en welbevinden van hun naaste. Familie kan dit in het ZORGLEEFPLAN laten opnemen, dit is wettelijk verplicht en verzorgers hebben zich, aan de daar opgestelde regels te houden. Voor Janke is dit vanzelfsprekend en dat geeft voor mij als dochter van een dementerende moeder, veel rust. Het is vooral haar meedenken met zowel de bewoner als familie wat haar zo bijzonder maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>