Vrijwilligers gezocht – voor verpleeghuis ´t Blauwbörgje Groningen

Vrijwilligerswerk verpleeghuis ´t Blauwbörgje Groningen

In het Blauwbörgje wonen oudere mensen met een vorm van dementie. Ze hebben structuur en ondersteuning nodig bij de dagelijkse bezigheden en kunnen niet meer zelfstandig wonen.

Bewoners doen mee met de huiselijke bezigheden. De huiskamer met keuken is de centrale ontmoetingsplek in iedere woning. We hebben veel aandacht voor de belevingswereld en eigen leefstijl van de bewoners.

Wij zijn op zoek naar enthousiast vrijwilligers die ondersteuning willen bieden in de huiskamer van ´t Blauwbörgje  Te denken valt aan hulp bij het avondeten zoals tafeldekken, broodje smeren, koffie- en thee schenken en een praatje maken met bewoners. maar ook activiteiten als de krant voorlezen, een spelletje doen, muziek maken, uiterlijke verzorging, af en toe een bezoekje willen brengen met een hond of een klein kindje of met het mooie weer een wandelingetje maken.

Heb je affiniteit met ouderen. Ben je geduldig, sociaal vaardig, ondernemend en heb je een vriendelijke uitstraling en een gezonde dosis humor, dan is dit misschien iets voor jou !!

Wanneer zou je willen? Zowel overdag, als ´s avonds tussen 17.00uur en 20.00 uur zijn vrijwilligers welkom. Overleg is altijd mogelijk.

Heb je belangstelling?
Neem dan contact op met
Ans Ensing, coördinator vrijwilligerswerk Dignis
aensing-k
06-10983742

´t Blauwborgje
Zonnelaan 8
9742 BL Groningen