familie

Woensdagmiddag 13 Maart 14.30 start Familiekring voor familieleden en contactpersonen

VOOR ALLE FAMILIELEDEN EN CONTACTPERSONEN

Op woensdagmiddag 13 Maart om 14.30 [ tot 16.00] starten we met een Familiekring, achter in de recreatiezaal van ´t Blauwborgje.
De Familiekring is een contactplek / inloopcafe voor familie door familie, zonder bewoners en zonder personeel en medewerkers. Dus lotgenoten onder elkaar, die in hetzelfde schuitje zitten.  Ook geen verplichte, vaste groep maar een ieder kan aanschuiven en weer weg gaan, naar behoefte. Pak voorin de zaal een kop koffie of thee en zoek achterin naar deze Familiekring.

Omdat het zeer ingrijpend is als onze dierbare in het verpleeghuis komt te wonen, zullen er veel emoties en ervaringen zijn om met elkaar te delen en elkaar te steunen bij dit  moeilijke proces.
Hoe gaan we hier mee om… waar lopen we tegen aan….. wat kan er beter…. wat gaat al heel goed…. zomaar wat onderwerpen om vrij over te praten onder elkaar.

Bij voldoende animo zouden we dit om de 6  weken kunnen herhalen.
Graag tot ziens!

Een gedachte over “Woensdagmiddag 13 Maart 14.30 start Familiekring voor familieleden en contactpersonen

  1. Yes we gaan hier mee door wegens grote behoefte om de ervaringen en emotie`s met elkaar te kunnen/ willen delen.

    De volgende FAMILIEKRING is op 24 APRIL, dezelfde tijd en locatie!

    Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>